Categories
Uncategorized

Dalia Kebab & Pizzeria: Parhaat kala- ja äyriäiskebab-reseptit

ovat suosittuja elintarvikkeita, joissa lihaa ja vihanneksia vartautuu tikkuun ennen grillaamista tai uunibroileriin asettamista. Koska se on helppo syödä tikkujen käyttömukavuuden vuoksi, monet ravintolat asettavat sen ruokalistalleen varsinkin jos ne ovat erikoistuneet ruokaan, joka voidaan syödä tien päällä.

Kebabien monipuolisuuden vuoksion valmistettu monia lajikkeita, kuten naudan-, kanan- ja äyriäiskebabia. Tänään Dalia Kebab & Pizzeria näyttää sinulle, kuinka valmistamme erityisiä meren antimia sisältäviä kebabeja käyttämällä kampasimpukoita pääainesosana. Tutustu alla oleviin resepteihin ja yritä murskata versiosi kotona:

Dalia Kebab & Pizzerian grillatut kampasimpukkakebabit

Ainesosat:

  • Parsa
  • -kampasimpukat
  • Oliiviöljy
  • Sitruunaviipaleet

Menettely:

  1. Kuumenna uuni 350–400 ° F: seen ja anna sen lämmetä täysin varmistaaksesi, että grilli on tarpeeksi kuuma kypsentämään kampasimpukkaa.
  2. Varmista, etteivät puiset vartaat pala, liota niitä ensin vedessä vähintään 30 minuuttia.
  3. Valmista parsat irrottamalla niiden päät ja pilko ne. Käytä vähintään 20 parsaa. Voit käyttää myös muita kasviksia, kuten paprikaa, kesäkurpitsaa tai squashia.
  4. Parsaamisen jälkeen käytä puisia vartaita kasvisten ja kampasimpukoiden sijoittamiseen vaihtoehtoiseen asentoon. Yritä laittaa yksi pala parsaa keppiin ensin varmistaaksesi, että kampasimpukka ei putoa tikun pohjaan.
  5. Sivele kebab oliiviöljyllä molemmin puolin ja aseta ne esilämmitetylle grillille. Voit myös käyttää maustettuja öljyjä, kuten valkosipulia tai basilikaöljyä, joita löydät eri ruokakaupoista. 
  6. Paista kebabia vähintään 3 minuuttia kummaltakin puolelta. Muista pitää grilli kiinni kebabia valmistettaessa.
  7. Siirrä kebabit kypsennyksen jälkeen suurelle lautaselle. Mausta ne suolalla ja tarjoa sitruunaviipaleilla. Voit puristaa sitruunat ympäri kampasimpukoita tai käyttää niitä vain koristeena. 

Dalia Kebab & Pizzeria n grillattuja katkarapuja ja kampasimpukka kebab

Ainekset:

  • Sea kampasimpukat
  • Öljy
  • sitruunamehua
  • kuivattua timjamia lehdet
  • suolaa
  • pippuria
  • katkarapu
  • sienet
  • kirsikkatomaatteja
  • kesäkurpitsa

Menettely:

  1. Kuumenna uuni keskilämmöllä vähintään 10 15 minuuttia, jotta se on tarpeeksi lämmintä ruokaa katkarapu- ja kampasimpukkakebabia.
  2. Sekoita kulhossa sitruunamehu, öljy, kuivatut timjamilehdet, suola ja pippuri. Sekoita seosta, kunnes kaikki ainekset ovat sekoittuneet. Terveellisempää vaihtoehtoa varten voit käyttää oliiviöljyä kasviöljyn sijasta. Voit myös käyttää tuoretta timjamia kuivatun timjamin sijasta.
  3. Laita katkaravut, kampasimpukat, sienet, tomaatit ja kesäkurpitsa vuorotellen vartaisiin. Voit käyttää myös muita kasviksia, kuten paprikaa, kurpitsaa tai sipulia.
  4. Sivele kebabit sitruunamehun ja öljyseoksen kanssa ennen kuin asetat ne grilliin kypsymään.
  5. Keitä kebabia 10-15 minuuttia tai kunnes kampasimpukat ovat valkoisia ja katkaravut vaaleanpunaisia.
  6. Siirrä kebabit lautaselle ja tarjoile sitruunaviipaleiden kanssa.