Lounaslista

Dalia Kebab & Pizzeria: Erityiset lounasateriatarjoukset

Etsitkö syötävää lounastauolla? Älä sitten katso enää! Täällä Dalia Kebab & Pizzeriassa meillä on erityisiä lounaserikoisuuksia juuri sinulle. Tarkista alla olevasta osiosta lisätietoja valikkokohteistamme.

Huomaa: Kaikki alla olevat lounasateriat ovat saatavilla vain klo 10.30-13.30.

Lounaserikoisuuksia

  • Yumurtalı pide

Yumurtalı pide on muna-kärjessä rieska täynnä juustoa, paprika ja tomaatti, joka on rakastettu sekä lapsille että aikuisille. Tämä on ensin peräisin Kayserin alueelta Keski-Anatoliassa, jossa paikalliset ihmiset syövät sitä milloin tahansa.

Lisäksi se on valmistettu pehmeästä, pureskeltavasta, soikeasta pita-taikinasta, kuten useimmat perinteiset turkkilaiset pita-leivät, ja muista alueellisista pizzan kaltaisista ruoista. Jos haluat lentää, nauti kokemuksestasi, repi muna jokaisen leivän keskelle sen ollessa vielä kuuma maun parantamiseksi. 

  • Türlü

Tunnetaan myös nimellä turkkilainen ratatouille, türlü on suolainen vihannespata, joka sisältää lammasta tai naudanlihaa. Jotkut muhennoksen sisältämistä vihannesten ainesosista ovat tyypillisesti kesäkurpitsaa, munakoisoa, sipulia, okraa, vihreitä papuja ja perunoita. Se on myös maustettu valkosipulilla, tomaattikastikkeella, laakerinlehdillä, kanelilla ja erilaisilla tuoreilla yrtteillä. Kun olet tilannut tämän, suosittelemme tilaamaan sen kyljessä olevan höyrytetyn riisin ja jogurtin kanssa parhaan kokemuksen saamiseksi.

  • Bulgur pilavı

Bulgur pilavı on terveellinen turkkilainen riisiruoka, joka on yleensä maustettu sipulilla, vihreillä paprikoilla, tomaateilla ja erilaisilla mausteilla. Tämä ruokalaji tarjoillaan tyypillisesti lounaserikoisena, jota tarjoamme täällä Dalia Kebab & Pizzeriassa. On hienoa yhdistää tämä liharuokiin tai ruokiin, kuten kebap, izgara ja köfte.

  • İzmir köfte

İzmir köfte on suosittu turkkilainen lounaserikoisuus, joka koostuu köftestä (lihapullista), paprikoista ja perunoista yksinkertaisessa tomaattikastikkeessa. Halutessasi voit pyytää kokkeja valmistamaan sen liedellä tai paistamaan uunissa. Ennen tämän ruokalajin tarjoamista İzmir köfte on perinteisesti koristeltu hienonnetulla persiljalla päälle viimeistelyä varten. Kun tilaat tämän lounastarjouksen, suosittelemme sen yhdistämistä tavallisen riisin tai siivun rapean leivän kanssa. 

Ilmaiset keittolisäosat Lounasvalikkomme

sisältää myös ilmaisen keiton, josta voit valita. Tässä on joitain niistä:

  • turkkilainen tomaattikeitto 

Tämä keitto on perinteinen alkuruoka, jossa on yksinkertaisia ​​ja virkistäviä makuja. Kaiken kaikkiaan tämä herkullinen ruokalaji koostuu ainesosista, kuten paahdetuista luumutomaateista, sipulista, oliiviöljystä, jauhoista, vedestä ja valkosipulista.

  • Tutmac corbasikeittoresepteistä 

Tutmac corbasiverrattuna muihin tämän listan tarjoamiin keittaruokiin on yksi vanhimmista 1100-luvulla valmistetuista. Tätä kuvaillaan muinaisissa sanastoissa yleensä linsseistä, nuudeleista ja jogurtista valmistetuksi keitoksi. Vaikka siinä voi tuntua olevan vähän ainesosia, se varmasti yllättää sinut virkistävällä ja herkullisella maullaan.