Categories
Blog

Dalia Kebab & Pizzeria: Pizzat ympäri maailmaa

Dalia Kebab & Pizzeria tuo sinulle Australian maut tarjoamalla sinulle australialaista pizzaa täällä Thaimaassa. Valikoimastamme löydät varmasti jotakin makuista, jotka vaihtelevat Pizza Australianista klassikoihin, kuten Pepperoni -pizza, ja se jättää suusi sulamaan.

Mutta oletko koskaan miettinyt, miltä erilaiset pizzat näyttävät eri puolilta maailmaa? No, olet oikeassa paikassa! Olemme koonneet joitain parhaita, joita voimme löytää täältä:

Sfincione pizza – Sisilia, Italia

Aloitetaan luettelosta maasta, jossa alkuperäinen pizza keksittiin! Italiassa on joitain maukkaimpia ruokia, ja Sfincione pizza on täydellinen esimerkki siitä. Vaikka sen ainesosat ovat niin yksinkertaisia ​​kuin se saa, se on silti yksi parhaista makuista pizzoista, joita voit saada!

Sfincione -pizza koostuu paksuista ja kuohkeista kuoresta, jonka päällä on leivänmuruja, sipulia ja mureaa juustoa, nimeltään caciocavallo.

Deep-pizza-pizza-Chicago, USA

Chicago Deep-dish -pizzan ympärillä on käyty keskustelua siitä, onko kyseessä pizza vai vuoka. Mutta yksi asia on varma, että tämä ruokalaji on peruselintarvike, joka sinun täytyy maistaa ainakin kerran elämässäsi! 

Tämä pizza koostuu erittäin paksusta kuorestä, jossa on täyte juustoa, lihaa tai molempien yhdistelmää. Se jättää varmasti täyden vatsan, kun olet syönyt vain yhden siivun. 

Zapiekanka – Puolapiirakassa

Kuka sanoo, että pizzaa voidaan tarjoilla vain pyöreässä? Puola rikkoi sääntöjä paikallisen Zapiekanka -pizzansa kanssa. Sen sijaan, että valmistettaisiin tavalliseen tapaan, tämä pizza tarjoillaan patonkia, mikä tekee siitä hieman samanlaisen kuin voileipä.

Jotkut tämän tyyppisen pizzan ainesosista ovat:

  • Juusto
  • Sienet
  • Fetajuusto
  • Oliivit
  • Puolalainen ketsuppi

Lahmacun – Turkki/Armenia

Turkista tai Armeniasta löydetty Lahmacun yhdistää tähän pizzaan täydellisesti Lähi -idän keittiön makuja. Tämä turkkilainen flatbread käyttää ainesosia, joita tyypillisesti nähdään heidän paikallisissa ruuissaan, kuten lammasta, persiljaa, sipulia ja tomaattia. Sen kanssa tarjoillaan myös sitruunaviipale, jotta voit puristaa tilkka tuoretta sitruunamehua päälle. 

Okonomiyaki – Japanivälttyä

Nousevan auringon maa ei voikäyttämästä mielenkiintoisia ainesosia ruokiensa kanssa. Okonomiyaki on japanilainen pizza, joka käyttää perinteisiä mereneläviä sisältäviä ainesosia, kuten katkarapuja ja mustekalaa.

Tämän ainutlaatuisen tekee siitä, että tämän pizzan muodostamiseen käytetty kuori koostuu kaalista. Muita kuin äyriäisten täytteitä, muita tämän ruokalajin aineosia ovat:

  • Pork
  • Yam
  • Kimchi

Nämä olivat 5 pizza -ruokaa, joita löytyy eri maissa ympäri maailmaa. Mitkä olivat suosikkejasi? Jos tämä luettelo sai sinut nälkäiseksi aitoa pizzaa, vieraile täällä Dalia Kebab & Pizzeria!