Categories
Blog

Dalia Kebab & Pizzeria: Suosituimmat gourmet-jälkiruoat

Dalia Kebab & Pizzeria tarjoaa laajan valikoiman gourmet-jälkiruokia, jotka täyttävät vatsasi. Syötätpä sitten yksin tai kaveriporukan kanssa, jälkiruokamme ovat täydellisiä kaikille. Löydät ei-niin makeat jälkiruoat ja ne, jotka varmasti tyydyttävät makealle. 

Tässä ovat suosituimmat gourmet-jälkiruoat, joita kannattaa kokeilla:

Kuuma fudge

Maistele runsas kaakaopäällyste, kun saat alkuperäisen kuuman fudgeimme täällä Dalia Kebab & Pizzeria’ssa! Tämän makeutetun jälkiruoan suklaa on keitetty huolellisesti, jotta se ei pala. 

Meidän kuuma fudge on yhdistelmä kermaa, ruskeaa sokeria, ruskeaa riisisiirappia, voita ja vettä. Kokkimme sekoittavat seosta, kunnes sokeri liukenee. Kun seos on valmis, se yhdistetään suklaan kanssa, kunnes ne sekoittuvat yhteen. Myöhemmin se sekoitetaan kaakaojauheen, vaniljan ja suolan kanssa.

Dalia Kebab & Pizzerian kuuma fudge on yksi myydyimmistä gourmet-jälkiruokistamme tarvittavan huolellisen prosessin takia.

Horchata Semifreddo

Dalia Kebab & PizzerianHorchata Semifreddo vie makean kanelijuoman aivan uudelle tasolle! Koska Horchata Semifreddo on yksi monimutkaisimmista jälkiruoistamme, se varmasti tyydyttää sinut kermaisella ulkonäöltään. 

Tämä gourmet-jälkiruoka on yhdistelmä riisiä, kanelia ja suolaa, joita sekoitetaan yhdessä, kunnes kokkareita ei ole jäljellä. Kun kerma tulee, kokit sekoittavat sitä, kunnes se muodostaa jäykät huiput. 

Munanvalkuaiset, rakeinen sokeri ja suola sekoitetaan keskenään, kunnes sokeri liukenee. Sitten se yhdistetään ruskean sokerin, voin, tequilan ja maissisiirapin kanssa karamellin luomiseksi.

Juustokakku

Tunne olosi kotoisaksi, kun kokeilet kotitekoista juustokakkua, joka saa sinut tuntemaan lapsesi pehmeällä ja kermaisella koostumuksella.

Dalia Kebab & Pizzerian juustokakku on yksi yksinkertaisimmista resepteistämme, mutta se sisältyy myös myydyimpien jälkiruokien luetteloon. Kokkimme luovat tämän herkullisen jälkiruoan murskaamalla graham-keksejä, kunnes niistä tulee hienoja murusia. Raakasokeri, suola ja voi lisätään märän hiekan kaltaisen tekstuurin luomiseksi.

Kun kyse on itse juustokakusta, tuorejuusto yhdistetään rakeistettuun sokeriin ja suolaan. Kermaviili ja sitruunankuori lisätään yhdessä munien kanssa jäykän täytteen valmistamiseksi. 

Paahdettu Marshmallow Butterscotch Pie

Dalia Kebab & Pizzeria’s Toasted Marshmallow Butterscotch Pie on ehdottomasti showstopper upealla ulkonäöltään, joka on peitetty suklaalla ja marshmallow swissillä. Tämän jälkiruoan luominen vie aikaa, minkä vuoksi vain rajoitettu määrä ihmisiä voi tilata tämän päivittäin.

Kokkimme luovat tämän jälkiruoan sulattamalla suklaata luomaan ganache, joka levitetään piirakan kuorelle. Sen jälkeen ruskea sokeri, maissijauho, suola ja voi sekoitetaan keskenään. Valmistuttuaan myös munat, maito, vanilja ja kerma yhdistetään. 

Kun kaikki yhdistelmät on tehty, seokset sekoitetaan yhdeksi piirakan päätäytteen luomiseksi. 

Kun on kyse piirakan päällystämisestä, maissisiirappi, munanvalkuainen ja suola yhdistetään yhteen luomaan valkoinen ja kiiltävä rakenne, joka kolminkertaistuu. Lisäksi rakeistettu sokeri, tartarinkerma ja kaksi munanvalkuaista sekoitetaan aiemmin luodun seoksen kanssa piirakan päällysteen täydentämiseksi. 

Yhdistämällä marenki ja vaahtokarkki nukka, ne paahdetaan keittiön taskulampulla.