Categories
Blog

Dalia Kebab & Pizzeria: Suosituimmat gourmet-jälkiruoat

Dalia Kebab & Pizzeria tarjoaa laajan valikoiman gourmet-jälkiruokia, jotka täyttävät vatsasi. Syötätpä sitten yksin tai kaveriporukan kanssa, jälkiruokamme ovat täydellisiä kaikille. Löydät ei-niin makeat jälkiruoat ja ne, jotka varmasti tyydyttävät makealle. 

Tässä ovat suosituimmat gourmet-jälkiruoat, joita kannattaa kokeilla:

Kuuma fudge

Maistele runsas kaakaopäällyste, kun saat alkuperäisen kuuman fudgeimme täällä Dalia Kebab & Pizzeria’ssa! Tämän makeutetun jälkiruoan suklaa on keitetty huolellisesti, jotta se ei pala. 

Meidän kuuma fudge on yhdistelmä kermaa, ruskeaa sokeria, ruskeaa riisisiirappia, voita ja vettä. Kokkimme sekoittavat seosta, kunnes sokeri liukenee. Kun seos on valmis, se yhdistetään suklaan kanssa, kunnes ne sekoittuvat yhteen. Myöhemmin se sekoitetaan kaakaojauheen, vaniljan ja suolan kanssa.

Dalia Kebab & Pizzerian kuuma fudge on yksi myydyimmistä gourmet-jälkiruokistamme tarvittavan huolellisen prosessin takia.

Horchata Semifreddo

Dalia Kebab & PizzerianHorchata Semifreddo vie makean kanelijuoman aivan uudelle tasolle! Koska Horchata Semifreddo on yksi monimutkaisimmista jälkiruoistamme, se varmasti tyydyttää sinut kermaisella ulkonäöltään. 

Tämä gourmet-jälkiruoka on yhdistelmä riisiä, kanelia ja suolaa, joita sekoitetaan yhdessä, kunnes kokkareita ei ole jäljellä. Kun kerma tulee, kokit sekoittavat sitä, kunnes se muodostaa jäykät huiput. 

Munanvalkuaiset, rakeinen sokeri ja suola sekoitetaan keskenään, kunnes sokeri liukenee. Sitten se yhdistetään ruskean sokerin, voin, tequilan ja maissisiirapin kanssa karamellin luomiseksi.

Juustokakku

Tunne olosi kotoisaksi, kun kokeilet kotitekoista juustokakkua, joka saa sinut tuntemaan lapsesi pehmeällä ja kermaisella koostumuksella.

Dalia Kebab & Pizzerian juustokakku on yksi yksinkertaisimmista resepteistämme, mutta se sisältyy myös myydyimpien jälkiruokien luetteloon. Kokkimme luovat tämän herkullisen jälkiruoan murskaamalla graham-keksejä, kunnes niistä tulee hienoja murusia. Raakasokeri, suola ja voi lisätään märän hiekan kaltaisen tekstuurin luomiseksi.

Kun kyse on itse juustokakusta, tuorejuusto yhdistetään rakeistettuun sokeriin ja suolaan. Kermaviili ja sitruunankuori lisätään yhdessä munien kanssa jäykän täytteen valmistamiseksi. 

Paahdettu Marshmallow Butterscotch Pie

Dalia Kebab & Pizzeria’s Toasted Marshmallow Butterscotch Pie on ehdottomasti showstopper upealla ulkonäöltään, joka on peitetty suklaalla ja marshmallow swissillä. Tämän jälkiruoan luominen vie aikaa, minkä vuoksi vain rajoitettu määrä ihmisiä voi tilata tämän päivittäin.

Kokkimme luovat tämän jälkiruoan sulattamalla suklaata luomaan ganache, joka levitetään piirakan kuorelle. Sen jälkeen ruskea sokeri, maissijauho, suola ja voi sekoitetaan keskenään. Valmistuttuaan myös munat, maito, vanilja ja kerma yhdistetään. 

Kun kaikki yhdistelmät on tehty, seokset sekoitetaan yhdeksi piirakan päätäytteen luomiseksi. 

Kun on kyse piirakan päällystämisestä, maissisiirappi, munanvalkuainen ja suola yhdistetään yhteen luomaan valkoinen ja kiiltävä rakenne, joka kolminkertaistuu. Lisäksi rakeistettu sokeri, tartarinkerma ja kaksi munanvalkuaista sekoitetaan aiemmin luodun seoksen kanssa piirakan päällysteen täydentämiseksi. 

Yhdistämällä marenki ja vaahtokarkki nukka, ne paahdetaan keittiön taskulampulla. 

Categories
Uncategorized

Dalia Kebab & Pizzeria: Pizza tarjoamme

Dalia Kebab & Pizzeria: Pizza tarjoamme

Tarjoamiemme lihavien turkkilaisten ruokien lisäksi Dalia Kebab & Pizzeria tarjoaa myös erilaisia ​​pizzaruokia, joita haluat ehkä yrittää. Sen lisäksi, että ne ovat täynnä makua, käytämme myös tuoreimpia ainesosia. Halusitpa pizzasi lihan, vihannesten tai juuston päällä, voit olla varma, että löydät uuden suosikin tästä parhaiden tarjoamiemme pizzaruokien kokoelmasta.

Turkkilainen Lahmacun-pizzapizzan

Oletkoystävä, mutta et pidä juustosta? Sitten kannattaa kokeilla turkkilaista Lahmacun-pizzaa! Tämä on suosittu turkkilainen pizza, jota rakastavat lapset ja aikuiset. Verrattuna muihin pizzatyyppeihin siinä on paljon ohuempi taikina, se ei käytä juustoa täytteessä, ja se yleensä rullataan tai taitetaan ennen syömistä. Lisäksi sitä tarjoillaan perinteisesti sitruunakiilojen ja italialaisen persiljan, viipaloidun punasipulin sekoituksen kanssa.

Ainekset:

Taikina:

  • 2 kuppia (240 g) jauhoja
  • 1 tl pikahiivaa
  • 1 1/2 tl kosher-suolaa
  • 1 kuppi lämmintä vettä
  • 1 rkl oliiviöljyä

Lisäaineeksi:

  • 3/4 kiloa jauhelihaa, 70% vähärasvaista
  • 1 keskikeltainen sipuli (sen on oltava hienoksi raastettua)
  • 3-4 valkosipulinkynttä (sen on oltava hienoksi raastettua)
  • 1 kuppi hienonnettua italialaista persiljalehteä
  • 2 keskikypsää tomaattia (sen on oltava hienoksi raastettua)
  • 1/2 keskipitkän vihreää paprikaa (se täytyy olla hienoksi raastettu)
  • 1 rkl pippuripastaa
  • 1 rkl tomaattipasta
  • 1 tl paprikaa
  • 1 tl pippurihiutaleita
  • 1 tl jauhettua kuminaa
  • 1 tl kosherisuolaa
  • 1/2 tl tuoretta jauhettua mustapippuria
  • sitruunakiiloja, koristeeksi

havaijolaista pizzaa

Vaikka havaijilaisessa pizzassa on sai paljon ristiriitoja ananaspäällysteen ansiosta, se on ehdottomasti yksi virkistävimmistä ja miellyttävimmistä pizzaruokista siellä. Jos et kuitenkaan ole vielä kokeillut sitä, suosittelemme ostamaan sellaisen meiltä nyt.

Ainekset:

  • 1 (10-12 unssia) pallopizzataikina (se voi olla kotitekoinen tai ostettu kaupasta)
  • 1/2 cup pizzakastiketta (se voi olla kotitekoista tai ostettua myymälästä)
  • 1 kuppi silputtua mozzarellajuustoa
  • 1/4 kiloa viipaloitu keitetty kinkku
  • 1 kuppi hyvin valutettuja ananaspaloja (sitä voi ostaa joko tuoreena tai purkitettuna)

Koko vehnän vegaani pizza

Menetkö vegaaniksi vai yritätkö vain välttää lihaa laihduttamiseksi? Jos kyllä, suosittelemme kokeilemaan vegaanipizzaa! Voit olla varma, että tämä vegaaninen resepti tyydyttää haluasi prosessissa.

Ainekset:

  • 1 kotitekoinen täysjyväpizzakuori (se voi olla kotitekoista tai ostettua myymälästä)
  • 2 rkl oliiviöljyä
  • 3 isoa valkosipulinkynttä
  • 1 kuppi punasipulia (se on hienonnettava)
  • 1 paprikaa (hienonnettua)
  • 1 puntaa punaisia ​​sieniä (sen on oltava hienoksi viipaloitu)
  • 1/2 kuppi tomaattikastiketta (se voi olla kotitekoinen tai ostettu kaupasta)
  • 4 romanitomaattia (sen on oltava hienonnettua)
  • Valinnainen: valkosipulisuola (tämä on tarkoitettu vain sirottelemiseen)
Categories
Blog

Dalia Kebab & Pizzeria: Turkkilaiset kebab-reseptimme

Dalia Kebab & Pizzeria: Turkkilaiset kebab-reseptimme

Turkkilainen keittiö ei ole tunnettu vain suolaisista lihoistaan, vaan myös erilaisista herkullisista grillatuista kebabeista . Haluatko tehdä sellaisen kotona? Älä enää huolehdi! Täällä tällä sivulla tarjoamme sinulle erilaisia ​​turkkilaisia ​​kebab-reseptejä, joista nautit varmasti. Jatka lukemista saadaksesi lisätietoja siitä.

Beef Shish Kebab

Beef Shish on klassinen kebab, joka on helppo valmistaa ja on yksi Dalia Kebab Pizzerian suosituimmista grillatuista lihoista. Tämän reseptin liha marinoidaan yleensä yön yli ja kypsennetään grillillä sen yleisen maun parantamiseksi.

Ainekset

  • 2 kiloa naudanlihaa (voit käyttää joko ulkofileetä tai sisäfileetä) (muista leikata 1 tuuman kuutioiksi)
  • 1/2 kuppi oliiviöljyä
  • 1 rkl valkoviinietikkaa
  • 1 tl kuminaa
  • 1/2 tl korianteria
  • 1/2 tl paprikaa
  • 1 tl valkosipulia (jauhettu)
  • Valinnaiset ainesosat: 
    • Punasipulin
    • kiilat Paprikaa
    • sienet Seuraavat

vaiheet:

Ota huomioon: Vaikka tässä reseptissä on useita vaiheita, tämä naudanlihan shish-kebab-ruokalaji on tavallisesti valmistettu auttamaan sinua paremmin suunnittelemaan ruoanlaittoa.

Naudanlihan marinoimiseksi

  1. Ensimmäinen asia, joka sinun on tehtävä, on kerätä kaikki ainekset.
  2.  Valmista sitten marinaatti yhdistämällä oliiviöljy, etikka, kumina, korianteri, paprika ja valkosipuli.
  3. Kun olet valmis, laita marinaatti pakastepussiin ja lisää naudanliha-kuutioita. Anna marinoitua jääkaapissa noin 24 tuntia, jotta saat grillattua.

Kebabin grillaaminen

  1. Valmistaudu grillataksesi, sulata naudanliha, kun poistat sen jääkaapista.
  2. Kun olet valmis, aseta liha vartaisiin, jotka on ruiskutettu ruokaöljyllä. Lisäksi, jos käytät valinnaisia ​​ainesosia, pujota ne erillisiin vartoihin, koska ne kypsyvät eri tavalla kuin naudanliha.
  3. Ruiskuta grilli myös ruokaöljyllä tarttumisen estämiseksi. Sen jälkeen grillataan 5-7 minuuttia kummallakin puolella tai kunnes haluttu makea.
  4. Jos olet jo valmis, voit tarjoilla kebabeja valkoisen riisin sängyn päällä grillatuilla vihanneksilla, salaatilla ja pitaleivällä.

Adana Kebab

Adana kebab, joka tunnetaan myös nimellä Ground Lamb Kebab, on suosittu ruokalaji, joka on nimetty yhden Turkin tunnetuimmista kebabkaupungeista, Adanasta. Tämä ruokalaji on valmistettu jauhetusta naudanlihasta tai karitsasta, joka on sekoitettu yhdessä sipulin, valkosipulin ja muiden turkkilaisten mausteiden kanssa. Lisäksi Adanaan tarjoillaan grillattuja vihanneksia, kuten kuumaa vihreää chilipippuria, tomaattia ja kasvispilaa.

Ainekset

  • 1 punta jauhettua karitsaa
  • 1 pieni sipuli, jauhettu
  • 4 kynttä valkosipulia, jauhettu
  • 1 1/2 tl jauhettua kuminaa
  • 1 1/2 tl jauhettua sumakkaa
  • 1/2 tl suolaa
  • 1/4 tl jauhettua mustapippuria
  • 1/4 tl pippurihiutaleita

Tarjoiluun

  • Pitaleipä 
  • Romainen salaatinlehdet
  • punasipuli
  • Tuore persilja
  • SilputtuRypäleen tomaatit (se on viipaloitava puoliksi)
  • Paloiteltu kurkku

Vaiheet, joita sinun on noudatettava

  1. Ensimmäinen asia mitä sinun tarvitsee tehdä, on kerätä kaikki ainekset.
  2. Varmista, että sekoitat suurta kulhoa jauhettua karitsaa, jauhettua sipulia ja valkosipulia, 1 tl jauhettua kuminaa ja sumakkaa, suolaa, jauhettua mustapippuria, pippurihiutaleita ja jäävettä.
  3. Sekoita seosta käsin, kunnes se alkaa tarttua kulhon sivuun.
  4. Kun olet valmis, aseta jääkaappiin noin 30 minuutiksi jäähtymään.
  5. Odota jonkin aikaa, kostuta kätesi ja aseta neljäsosa karitsaseoksesta jokaiseen vartaan. Yksi helpoimmista tavoista muotoilla liha on käyttää 1 unssin kauhaa pallojen muodostamiseksi, pujota muutama kuhunkin vartaan ja sitten murskaa ne yhteen kebab-muodon muodostamiseksi.
  6. Toisaalta yritä sekoittaa pienessä kulhossa loput 1/2 tl jauhettua kuminaa ja sumakkaa.
  7. Kun olet valmis, voit nyt grillata kebabeja noin 12 minuutin ajan, kunnes hiiltynyt ovat molemmilta puolilta. Varmista, että tiputat mausteseosta kebabien päälle, kun ne kypsyvät.
  8. Valintasi mukaan voit joko tarjoilla kebabeja lämpimällä pitalla tai naan-leipää salaatinlehdillä, viipaloidulla punasipulilla, persiljalla, tomaateilla ja kuutioituilla kurkkuilla.

Urfa Kebab Urfa-kebab, joka on

yleisesti nimetty Urfan kaupungin mukaan, valmistetaan samanlaisena kuin Adana, mutta vähemmän maustetta. Kaiken kaikkiaan sillä on mieto maku, joka on maustettu sipulilla, valkosipulilla, kumilla, oreganolla ja makea paprika vaivattu lihaan. Se on herkkä ja mehukas ateria, jota voit kokeilla missä tahansa tilanteessa.

Ainekset

  • 500 g karitsanlihaa, naudanlihaa
  • 100 gr hännän rasvaa kuutio leikattu
  • 2 punaista carmen-pippuria
  • 3 rkl makeaa pippuria hiutaleita
  • 1 tl suolaa

Vaiheet, jotka sinun on noudatettava

  1. Ensimmäinen asia mitä sinun tarvitsee tehdä, on kerätä kaikki tarvittavat ainesosat tähän reseptiin.
  2. Jälkeenpäin combine karitsan jauhettua naudanlihaa ja hännän rasvakuutioita mezzaluna-veitsellä. Sekoita noin 30 minuuttia, jotta lampaanliha ja hännänrasva voidaan yhdistää kokonaan. 
  3. Kun olet valmis, lisää punainen carmen-pippuri, punainen paprikahiutaleet ja suola seoksen kanssa ja käytä mezzaluna-veistä uudelleen yhdistää ne kaikki vielä 10 minuutin ajan.
  4. Jos kaikki sekoitus on valmis, m voit nyt laittaa kebablihan vartaaseen.
  5. Sinun tarvitsee vain laittaa vartaat hiiligrillille ja keittää noin 15 minuuttia. Kun teet tämän, älä unohda kääntää Kebabin molempia puolia jatkuvasti, jotta hännän rasvat ja ainesosien mehut pysyvät lihassa.

Döner Kebab

Döner kebab, jota monet ihmiset yleisesti tunnetaan kääntävänä kebabina, on suosittu turkkilainen katuruokalaji, josta johdetaan kreikkalaista gyroa ja arabialaista shawarmaa. Syödessään tätä ruokalajia voit odottaa lihan olevan ohuempaa, ruskeaa ja terävämpää. Tämä ruokalaji syödään perinteisesti tavallisella riisikerroksen päällä tai kääritään pehmeään tortillaan.

Ainekset

kebabille:

  • 1 punta jauhettua karitsaa
  • 1 iso muna
  • 4 kynsi valkosipulia, kuorittua ja hienoksi jauhettua
  • 1 tl jauhettua kuminaa
  • 1 tl jauhettua korianteria
  • 1 tl savustettua paprikaa
  • 1 tl kuivattua oreganoa
  • 1/2 tl kosherisuolaa
  • 1/4 tl jauhettua mustapippuria
  • 1 rkl öljyä, lisää pannulle

Voileipälle:

  • 4 isoa pitaa, naania tai leipää
  • 1 kuppi valikoituja salaattilehtiä
  • 1 iso tomaatti (se on viipaloitava)
  • 1/2 keskikokoista englantilaista kurkkua (se on viipaloitava)
  • 1/4 iso punainen sipuli (se on kuorittava ja viipaloitu)
  • Tzatziki-kastike tai tahinikastike

Vaiheet, joita sinun on noudatettava

  1. Varmista, että kokoat kaikki ainesosat, kun teet tätä ruokaa.
  2. Sekoita jauhettu karitsa, muna, valkosipuli, jauhettu kumina, jauhettu korianteri, savustettu paprika, kuivattu oregano, suola ja mustapippuri suurella kulholla.
  3. Laita seos sitten öljyttyyn 9 x 5 tuuman leivinpannuun ja keitä uunissa noin 30 minuuttia tai odota, kunnes yläosa on vaalean kullanruskea.
  4. Jos se on jo kypsennetty, anna sille 5-10 minuuttia jäähtyä kokonaan, sekoita, kääri alumiinifolioon ja säilytä sitten jääkaapissa kiinteäksi.
  5. Kun olet valmis ja valmis lämmittämään, lisää pieni oliiviöljy suurelle paistinpannulle, viipale leipä ohueksi ja rapista viipaleet kuumaan pannuun muutaman minuutin ajan.
  6. Nyt kun kaikki on valmis, voit koota voileipiä pitan kanssa, lämmitettyinä ja paahdettuina. Lisäksi voit levittää tzatziki- tai tahinikastikkeelle, lisätä salaattia, tomaattia, kurkkua, sipulia ja lisätä vielä kastikkeella viimeistelyä.

Iskender kebab

Iskender kebab on toinen suosittu turkkilainen kebab-ruokalaji, joka on nimetty Iskender Efendin mukaan, joka keksi tämän kebabin 1800-luvun lopun Ottomaanien valtakunnassa. Kaiken kaikkiaan astia on kastettu sulatetulla voilla, kermaisella jogurtilla ja kirpeällä tomaattikastikkeella – loistava ateria, jonka voi syödä missä tahansa tilanteessa.

Ainekset

  • 2 kierrosta pita- tai naan-leipää
  • 1/4 kilon karitsanvarsi (sen on oltava ohuina viipaleina)
  • 2 rkl suolatonta voita
  • 1 tomaatti (se on kylvettävä ja kuutioitu)
  • 1/2 cup tomaattikastiketta
  • 1/2 cup tavallista kreikkalaistyylistä jogurttia
  • 1 tl suolaa ja jauhettua mustapippuria

Noudatettavat vaiheet

  1. Varmista, että olet kerännyt kaikki ainesosat ennen kypsentämistä.
  2. Jos olet kiinnittänyt kaikki tarvitsemasi asiat, voit nyt leikata keitetyn karitsan varren mahdollisimman ohueksi.
  3. Kun teet tätä, yritä lisätä voita isoon paistinpannuun tai valurautapannuun ja paista lampaanviipaleita, kunnes ne ovat täysin kypsät.
  4. Laita sitten kypsennetty karitsa pitan tai naan-leivän päälle.
  5. Laita kypsennetyt sivuun ja lisää sitten kylvetyt ja kuutioidut tomaatit pannulle voin kanssa paistaaksesi minuutin ajan. 
  6. Kun se on valmis, aseta seos karitsan päälle ja mausta suolalla ja pippurilla maun mukaan.
  7. Lopuksi voit lisätä sen kreikkalaistyyliseen jogurttiin ja tarjoilla lämpimästi.